Skip to main content

Wie is Jeroen

Jeroen is:

ondernemendkrachtigharmonieushumoristichanalytisch betrokkenvragenstellerbezieldsensitieflevensgenieter

Wie is Jeroen

IMG 0116 2 2Jeroen Hartel (Oosterhout, 1973) woont in Rijen, is getrouwd met Ilse en vader van drie kinderen. Zijn achtergrond is divers. Hij heeft enige tijd aan de HES Rotterdam gestudeerd, maar koos uiteindelijk voor de studie Theologie aan de VU Amsterdam. Hierna is hij bijna 10 jaar predikant geweest in de Protestantse Kerk. In 2012 nam hij het besluit om zijn toga om te ruilen voor het ondernemerschap.

Zijn bezieling om mensen te begeleiden op belangrijke, vaak moeilijke momenten in het leven geeft hij sindsdien vorm als spreker op uitvaarten.

Zijn stijl van werken kenmerkt zich door een open, warme houding met ruimte voor diepgang. Jeroen is een goede luisteraar. Hij weet meerdere visies en herinneringen te bundelen tot één geheel, waarin iedereen zich zal herkennen.

Jeroen Hartel | Spreker op uitvaart

familie Koppelmans

Wij kijken terug op een hele bijzondere dag. Ik denk wel dat ik kan zeggen, een van de meest bijzondere dagen uit ons leven.
En hij verliep perfect... In de afgelopen dagen hebben we vooral heel veel steun en support ondervonden van jouw en jullie inbreng,

maar wij beseffen nu pas dat jij die hele ceremonie in je handen hield, om hem te maken of te breken. En wij kunnen niet anders zeggen dan dat je het perfect hebt gedaan. Het werd geen "opgelezen ingestudeerd onpersoonlijk verhaal", maar ook zeker niet de "Jeroen one man show".

We hebben gezien dat het een hele dunne en foutgevoelige lijn is waarop je gebalanceerd hebt, voor een moeilijk publiek waar alle zenuwen gevoelig bloot liggen, maar je hebt het echt werkelijk wonderbaarlijk goed gedaan.
Je was werkelijk "onze stem" en dat hebben we ook nadien van iedereen teruggehoord. Iedereen heeft genoten van de verhalen en de gedichten. Je gekozen toon was perfect. Dat gegeven is voor ons extreem kostbaar, omdat het zo bepalend is geweest voor "een mooie dag".

Oprechte dank namens ons allemaal.

Irene Gimmler

Men zou geneigd zijn om Jeroen een taalmagier te noemen, zo zeer weet hij zonder omhaal heel precies op de belevingswereld deraanwezigen in te gaan. Met zijn heel uitzonderlijke en intieme intonat weet hij onzegbaars te vangen en heel invoelend onder woorden te brengen.Hij raakte je direkt in je bloedsomloop zodanig dat er een unieke sfeer van eenheid en verbondenheid ontstaat.
Ondanks het verlies ervaar je door Jeroen een enorme verrijking. Zijn passie voor medemensen is een geschenk.
De geborgenheid en steun die hij weet te geven is onvergetelijk. Mijn dank is niet onder woorden te brengen!